Mykt og glattstrikket

Bodyene på denne siden er laget av 100% økologisk, interlock-strikket bomullsstoff og har ubleket naturfarge. Stoffet er mykt og litt tøyelig. Det glatt-strikkede stoffet er skånsomt ved hudallergi og kløe.

Bodyen har standard konvoluttåpning med brede kantebånd i halsen.

Produktgruppe
Gul - Produktbilde

Stofftype
Stoffet er interlock-strikket av økologisk bomull. Bomullsgarnet i stoffet er ringspunnet og kjemmet. Stoffvekt 200 gr/kvm.

Farge
Ubleket naturhvit. (Svak korngul fargetone).

Sømmer og sytråd
Varene har overlock-sømmer. De er sydd med bomullssytråd med polyester kjerne. Denne er mer slitesterk enn 100% bomullstråd samtidig som kun bomull kommer inntil huden.

Knapper
Trykknappene er uten nikkel og andre allergifremkallende metaller.

Opprinnelse og sertifisering
Den økologiske bomullen kommer fra Øst-Afrika, og plaggene er produsert i Tanzania. Les mer om produksjonsstedet.

Produktbilde Produktbilde Disse varene er GOTS-sertifiserte (Global Organic Textile Standard) og OCS-sertifiserte (Organic 100 Content Standard) av Control Union med samme lisensnummer. På enkelte av plaggene er det kun OCS-merkelapp. Årsaken er at varene også er beregnet for tekstiltrykking, og når et trykkeri ikke er GOTS-sertifisert, kan ikke GOTS-label stå på varen. Plagg uten tekstiltrykk er GOTS-sertifisert. Varene på denne siden har ikke tekstiltrykk.

Vask
Anbefalt vask opp til 60 grader. Kan tørkes i trommel og strykes. Naturhvit bomull tåler kokevask av og til hvis nødvendig. Se også vasketips.

Størrelser
Disse plaggene er litt små i størrelsene. Følg derfor cm-angivelse og se lengdemål for plaggene i tabellene nedenfor. Målene er etter vask, og i parentes står mål på uvaskede, nye varer. Sammenlign eventuelt med varer du allerede har.

Skyv tabellen nedenfor til siden for å se hele.

Mål for Langermete bodyer - 11063
Størrelse Lengde Bredde
3-6 mnd
(60-66 cm)
36 cm (39) 23 cm
6-12 mnd
(66-76 cm)
40 cm (43) 25 cm
12-18 mnd
(76-86 cm)
45 cm (48) 26 cm

Lengde er fra skulderen ned til skrittet når plagget ligger flatt. Breddemål er også tatt når plagget ligger flatt.

Dette interlock-stoffet er litt tøyelig i bredden.

Målene ovenfor er etter krymping i første vask og er 7 prosent mindre enn på nytt produkt (angitt i parentes). Plaggene vil krympe fra 5 prosent ved 40 grader til 7 prosent ved 60 grader.

(For sammenligning med standard mål og størrelser, se standard centilong-tabell).

 

Priser og vekt