Fordelsprogrammet Cotton Child Club

Medlemskap i kundeklubben

For to år: kr 200,-

Som medlem i kundeklubben (fordelsprogrammet) får du rabatt på varer og porto. Dette lønner seg når du handler for over kr 2000,- i løpet av to år.

Dersom du ikke ønsker å bli medlem i kundeklubben nå, er du velkommen til å bestille varer som ordinær kunde, og du kan se bort fra informasjonen på denne siden.

Vilkår for medlemskap i kundeklubben:
Medlemmer får 10 prosent avslag på varer og porto umiddelbart, men innmelding har en ordinær kostnad på kr 200,-. Dermed trer effektiv rabatt inn etter handel på kr 2000,- til ordinære priser. Medlemskapet varer i to år. Du kan betale medlemskap i forkant med Visa, Mastercard eller Vipps, eller sammen med varesending. Har du allerede handlet som ordinær kunde, er rabatten for siste års handel trukket fra innmeldingsbeløpet. Rabatt for porto på tidligere kjøp blir derimot ikke trukket fra, men medlemskapet vil gjelde fra innmelding og to år framover. Cotton Child sender ikke ut faktura kun for medlemskap. Medlemsordre som ikke følger ordre for varer eller ikke er betalt med kort, vil bli slettet etter sju dager. Dersom innmeldingspris er kr 0 på grunn av tidligere handler, kan du registrere medlemskapet uavhengig av varebestilling, og du går ikke til kortbetaling. Vi behandler innmeldinger fortløpende.

Fordeler med medlemskap i kundeklubben:

Produktbilde 10 prosent rabatt
Som medlem får du 10 prosent avslag på våre ordinære priser. I tillegg kommer web-rabatten på 2 prosent. Du får også 10 prosent rabatt på ordinær porto. Det lønner seg å være medlem når du handler for mer enn kr 1000,- til ordinære priser samt porto pr. år. Etter innmelding (og senere innlogging) ser du eksakte priser fratrukket medlemsrabatten på produktsidene og eksakt porto i handlekurven. Dette ser du også ved ordrebekreftelse og i epost etter godkjennelse av ordren.

Produktbilde Faktura i pakkene
Du slipper faktura- eller postoppkravsgebyret på kr 84,- for hver varesending. Faktura og giro følger med varene. Betalingsfrist er 15 dager. Dette gjelder kun for kunder med norsk adresse. Vennligst merk at første sending som medlem må betales med Vipps, Visa eller Mastercard.

Produktbilde Kan sende pakker direkte til venner
I vinduet der du bekrefter bestillingen, kan du trykke på en knapp for å oppgi navn og adresse til annen mottaker. Du kan også skrive en hilsen. Faktura blir sendt til deg. Priser framkommer ikke av pakkepapirene til mottakeren. (Funksjonen blir tilgjengelig når medlemskap er betalt).

Produktbilde Kan gi gavekort
Som medlem kan du bestille gavekort som vi sender direkte til mottakeren. Du får medlemsrabatten også på gavekortene. Det vil si at du betaler kr 440 for gavekort med verdi kr 500 (minus 12 prosent). Web-siden for gavekort er aktivert når du har betalt medlemskapet og logget inn som medlem.

Dersom du har handlet hos oss tidligere som ordinær kunde, får du godskrevet 10 prosent av siste års varebeløp (ikke porto). Dette trekkes ifra innmeldingsbeløpet. Se øverst til høyre på denne siden om du er logget inn. WEB-programmet regner automatisk ut avslaget. Er du ikke innlogget, kan du logge inn og trykke på knappen "Bli medlem" i Servicemenyen. Har du ikke kundenummeret tilgjengelig, kan du få dette sendt umiddelbart til din epostadresse. Du kan også sende oss en epost eller ringe 22 11 45 00.