Bleiebukse (Flanell) Naturhvit - 10011

Følgende størrelser er utsolgt/ ikke tilgjengelig: S, L, XXL.
Opprinnelse: EU/EEA,
kategori: Forklaring

Bleieinnlegg (Flanell) Naturhvit - 10021

Følgende størrelser er utsolgt/ ikke tilgjengelig: L, XXL.
Opprinnelse: EU/EEA,
kategori: Forklaring

Du ser fraktkostnaden
i handlekurven

 

Disse varene er utgående. Noen størrelser igjen. Rimelige priser

 

Mykt og hudvennlig

Disse formsydde bleiene er blant de mest miljø- og hudvennlige som kan lages. Bleiene er av 100% ubleket, ufarget og økologisk produsert bomull.

Se også frotté-bleier.

Komplett bleiesystem
Alle delene i dette systemet er tilpasset hverandre. De separate innleggene øker fuktighetskapasiteten og bidrar til at bleiene blir breiere. Det er også mulig å bruke bleiene uten innlegg eller med små innlegg om dagen. Barneleger anbefaler  derimot brede bleier de første 6 månedene for at hoftene skal utvikle seg best mulig og forebygge hofteproblemer. Froskestilling er den naturlige stillingen for hofteleddene når babyen er liten.

 
 
 

I tillegg til delene av bomull, består dette systemet av overtrekksbukser av mikrofiber eller ull, samt rispapir. Avkalkningsmiddelet blir brukt for raskt å øke absorberingsevnen til ny, ubehandlet bomull og fungerer som mykgjøringsmiddel ved vask. Delene må bestilles separat.

Stoff
Bleiebuksene og innleggene på denne siden er laget av åtte lag bomullsflanell. Bleiene har fått den beste karakteren av det tyske magasinet ÖKO-TEST og er godkjent av den tyske kvalitetsorganisasjonen TÜV for absorberings- og tørkeevne. Bomullen er 100% sertifisert økologisk, og ferdig stoff er i tillegg testet for at det ikke inneholder spor av kjemikalier eller sprøytemidler.

Strikk og borrelås
Bleiebuksene har dobble rader av stoffdekket strikk rundt bena og på ryggen. Strikken er av naturgummi.

Ved bruk fester du klaffene (vingene) foran med borrelåser. På den ene klaffen er det også borrelås på utsiden slik at de kan strammes inn ekstra ved behov.

Farge
Bleiene har ubleket, naturhvit bomullsfarge.

Opprinnelsesland
Bomull fra Egypt. Produsert i Tyskland.

Vask
Anbefalt vasketemperatur for bomullsdelene er 60 grader, men bomullsbleiene kan kokevaskes når det er nødvendig. Les mer om vask av bleiene.

Merkelapper
Merkelappene kommer på utsiden av alle delene når de er tatt på riktig.

Produktgruppe
Gul - Produktbilde

Skyv tabellen nedenfor til siden for å se hele.

Finn riktig størrelse
Kroppsvekt Bleiebukse Bleieinnlegg Overtrekks-bukse
3 - 7 kg S S XS / S / M
7 - 12 kg L L M / L
12 - 18 kg XL XL XL
18 - 25 kg XXL XXL XXL
 
 
 

Slik skifter du
1. Brett ut bleiebuksen og legg bleieinnlegget over. Merkelappene skal være ned (ut). Det kan være best å ha den brede enden på innlegget fram for gutter og den smale fram for jenter. Legg et ark rispapir over bleieinnlegget eller rett i buksen dersom dere ikke bruker innlegg.

2. Legg babyen oppå slik at vingene (klaffene) på buksen passer rundt ryggen. Bøy bleieinnlegget og deretter bleiebuksen opp mellom bena og trekk fram på magen. Press så vingene fast på borrelåsen foran på bleiebuksen.

3. Ta på overtrekksbuksen slik at bleiedelene er helt dekket (ikke synlige). Merkelappen slal også her være ut.

 

 
 
 
 

Legg merke til dette
(1) Tøybleier er litt tykkere enn engangsbleier slik at det vil være behov for klær i større størrelse. Overtrekksbukser av mikrofiber er derimot ikke så tykke som dem av ull.

(2) Har dere valgt å bruke tøybleier, bør dere bruke disse helt fra begynnelsen av hvis mulig. Da vil babyens hud ikke reagere på den noe høyere fuktigheten i bomullsbleier. Dersom dere først bruker papirbleier og senere går over til bomull, kan huden bli rødlig i 3-4 dager inntil den tilpasser seg. I papirbleier er det syntetiske tilsetningsstoffer som trekker mer fuktighet bort fra huden. (Merk at dette også er et problem ved at det kan tørke ut huden).

(3) Får barnet bleieutslett, er det fordel å skifte oftere enn vanlig. Årsaken til utslettet er ikke selve bomullsbleiene. Dette kan oppstå på grunn av periodevis "sterk" avføring eller ha helt andre årsaker - for eksempel kan babyen få tenner. Utslettet ville mest sannsynlig også kommet med engangsbleier, og huden ville da blitt sårere av den høyere temperaturen i disse bleiene.

Se også silkeinnlegg.

Pris- og vekttabeller

Skyv tabellen nedenfor til siden for å se hele.

Bleiebukse (Flanell) Naturhvit - 10011 - Vekt og priser for privatkunder
Størrelse Ordinær pris WEB-pris (-2 prosent) Fordelspris (-10 prosent) Fordelspris WEB (-12 prosent) Vekt
XL kr 89,- kr 87,- kr 80,- kr 78,- 163 gr

Skyv tabellen nedenfor til siden for å se hele.

Bleieinnlegg (Flanell) Naturhvit - 10021 - Vekt og priser for privatkunder
Størrelse Ordinær pris WEB-pris (-2 prosent) Fordelspris (-10 prosent) Fordelspris WEB (-12 prosent) Vekt
XL kr 44,- kr 43,- kr 40,- kr 39,- 78 gr

Info om kundeklubben (fordelsprogrammet).