Du ser fraktkostnaden
i handlekurven

 

 
 
 
Klassiske t-skjorter for voksne

Stoffet i disse t-skjortene er ikke-elastisk jersey. Fasongen er vid, og plaggene er i store herre-størrelser.

Varene har høy kvalitet. De har EKO- miljømerket fra SKAL/Control Union, og det er påsydd Ecotton-merke på venstre erme.

Stofftype
T-skjortene er laget av single jersey-strikket stoff, vekt 145-150 gram/kvm. Strikket av fint, kjemmet bomullsgarn. Kragen er ribbet stoff.

Farger
Naturhvit og marineblå. Fargete plagg er skånsomt bleket med hydrogenperoksyd (H2O2 som er biologisk nedbrytbart til vann og oksygen). Farget med hud- og miljøvennlige tekstilfarger.

Profilering
T-skjortene egner seg godt for silketrykk. Cotton Child formidler trykking av Öko-Tex-godkjent transfer-trykk og silketrykk. Disse trykkemetodene er mer miljøvennlige enn konvensjonelt PVC-trykk som inneholder ftalater.

Snitt og utforming
Plaggene har klassisk, ledig t-skjortesnitt.

Sømmer og sytråd
Doble, robuste sømmer. Plagget har overlock sidesøm. Sydd med slitesterk bomullssytråd med polyester kjerne.

Opprinnelse og sertifisering
ProduktbildeBomullen er økologisk dyrket i Tyrkia. Også produsert i Tyrkia. Varene har miljømerket GOTS (Global Organic Textile Standard).

Vask
Plagg i naturlig hvit kan kokevaskes hvis nødvendig. Anbefalt temperatur for fargete plagg er 40 grader. Kan tørkes i trommel og strykes.

Produktgruppe
Grønn - Produktbilde for naturhvit T-skjorte. Blå - Produktbilde for fargete plagg.

Mål
T-skjortene har store herre-størrelser. I tabellene nedenfor finner du mål tatt etter krymping ved vask. Disse er 7 prosent mindre enn størrelsen på nytt, uvasket plagg. Tallet i parentes er størrelsen på ny vare. Plaggene krymper fra 5 prosent ved 40 grader til 10 prosent i kokevask.

 
Mål T-skjorte voksne
Størrelse Bredde Høyde
S 47 cm (51) 67 cm (72)
M 50 cm (54) 69 cm (74)
L 54 cm (58) 73 cm (78)
XL 55 cm (59) 74 cm (80)

 

Priser og vekt