FØR JUL: Frister og sporing

Torsdag 14. desember er siste frist for å bestille varer hos Cotton Child når du ønsker at pakken skal komme fram til jul. For små ordre til adresse i Sør-Norge (med porto kr 55) er fristen 18.12, ellers 14.12. Disse datoene følger Brings/ Postens og PostNords informasjon om sikker levering før jul.

Vi har utvidet angre- og byttefrist fram til onsdag 3. januar dersom det er ønskelig å bytte julegaver eller returnere. Denne bytte- og angreretten gjelder selv om det står 14 dager på andre av våre websider og på standard angreskjema.

Du kan følge sendinger fra Cotton Child via Postens eller PostNords sporingsfunksjon og hos oss på cottonchild.no. Etter innlogging hos oss, trykker du på "Se alle ordre...", deretter "Vise innholdet i ordren" og så "Spor pakken". Du kan oppgi sendingsnummeret på post i butikk så snart du ser at pakken har ankommet. Posten og PostNord sender også SMS, epost eller hentemelding. (Små pakker har ikke sporing).

Er du medlem i kundeklubben (fordelsprogrammet), kan du gi bort gavekort. Se menyen under "Hjemme" øverst på siden. Vi kan også sende en pakke med varer direkte til annen mottaker. Du trykker da på "Registrere navn og adresse til mottaker" i skjermbildet der du ser og bekrefter ordren.

Pakker sendt til en annen adresse, kan du også følge og spore ved innlogging på ditt kundenummer.

Velkommen til julehandel, som er bra for mennesker og miljø, hos cottonchild.no.

****
(Oppdatert 25.11.2023. Opprinnelig skrevet 25.11.2023)

 

Del lenke til denne artikkelen med ditt nettverk

Knappene åpner et vindu der du kan se hva du deler, og du kan legge til egen tekst om du ønsker det.