JUL: Gaveideer

Hos Cotton Child finner du sunne, miljøvennlige og solidarisk framstilte bomullsvarer. Kanskje kan disse produktene være aktuelle som gaver for deg? Kosedyr, dukker, håndklær, badekåper, pyjamaser eller gavekort.

Kosedyr og dukker
Kosedyr i kunstfiber kan avgi skadelige kjemikalier, og ull kan samle husstøvmidd. Disse forholdene kan utløse allergier. Tøyleker av økologisk bomull er fri for kjemikalier og samler ikke så lett midd. Merk at Katten Mimi kan til og med kokevaskes av og til hvis nødvendig.

Håndklær
Myke, økologiske håndklær vil bli godt mottatt hos eldre så vel som yngre familier, særlig hos dem som er bevisst på miljø og helse. Disse varene får de glede av i mange år framover. Forskning viser at inneluft og støv med høye organiske kjemikalieverdier (VOC) fra klær, vaskemidler og andre kilder øker sannsynligheten for allergi. I tillegg kan kjemikalier trenge direkte inn i huden fra fuktige håndklær. Med økologisk bomull slipper de også genmanipulerte fibre, og de får rene, myke håndklær helt uten kjemikalier. Et trygt valg av gave.

Badekåper
Badekåpe i myk frotté av økologisk bomull har de samme fordelene som håndklær av ren bomull. De økologiske badekåpene er myke og inneholder ingen kjemikalier. Se også badekåpe for voksne.

Pyjamaser
Pyjamaser er tradisjonelle julegaver. En pyjamas av myk, lun bomull bidrar til behagelig søvn. Pyjamaser og sengetøy av ren, økologisk bomull er sunt og komfortabelt.

Gavekort
Er du usikker på hva mottakeren ønsker seg, men vet at varer av økologisk bomull blir godt mottatt, kan du gi bort et gavekort fra Cotton Child. Vi skriver ut gavekortet på ark med julemotiv og legger det i konvolutt med mottakerens navn utenpå. (Denne muligheten er tilgjengelig for medlemmer i kundeklubben/ fordelsprogrammet).

****
(Skrevet 22.11.2021)

 

Del lenke til denne artikkelen med ditt nettverk

Knappene åpner et vindu der du kan se hva du deler, og du kan legge til egen tekst om du ønsker det.

 

Anbefalte og aktuelle varer

Longs for gutt (Finribbet) Naturhvit
Longs for gutt (Finribbet) Naturhvit 1 - 11 år Fra kr 159,-
Kategori: Forklaring
Langermet trøye (Finribbet) Naturhv.
Langermet trøye (Finribbet) Naturhv. 1 - 11 år Fra kr 159,-
Kategori: Forklaring
Dynetrekk (Poplin) Naturhvit
Dynetrekk (Poplin) Naturhvit Fra kr 299,-
Kategori: Forklaring
Tynne sokker (Naturgummi på leggen) Naturhv.
Tynne sokker (Naturgummi på leggen) Naturhv. 1 - 14 år Fra kr 74,-
Kategori: Forklaring
Langermet genser (Interlock) Naturhvit
Langermet genser (Interlock) Naturhvit 0 - 4 år Fra kr 138,-
Kategori: Forklaring
Putevar (Poplin) Naturhvit
Putevar (Poplin) Naturhvit Fra kr 199,-
Kategori: Forklaring
Vaskeklut (Frotté) Naturhvit
Vaskeklut (Frotté) Naturhvit Fra kr 42,-
Kategori: Forklaring
T-skjorte EKO (Jersey) Naturhv. m/trykk
T-skjorte EKO (Jersey) Naturhv. m/trykk 1 - 9 år Fra kr 134,-
Kategori: Forklaring
Overall uten fot (Velur) Grønn
Overall uten fot (Velur) Grønn 0 - 2 år Fra kr 298,-
Kategori: Forklaring

 

Cotton Child har i 20 år levert trygge, komfortable klær og hjemmetekstiler av sertifisert økologisk bomull ved hjelp av innovative metoder og informasjon for mennesker som legger vekt på helse-, miljø-, klimaspørsmål i det daglige livet og som vil unngå urettferdig handelspraksis i alle produksjonsledd. Se forsiden. Les mer om Cotton Child.

* * * * * * * * * *

* * * * * * * * * *