FØR JUL: Frister og sporing

Fredag 17. desember er fristen for bestilling hos Cotton Child når pakken skal komme fram før julaften. Unntaket er adresser med postnumre 9000-9999 som har bestillingsfrist 14. desember. Disse datoene følger Brings/ Postens og PostNords informasjon om sikker levering før jul.

Vi har utvidet angre- og byttefrist fram til mandag 3. januar for eventuelt bytte av julegaver. Denne bytte- og angreretten gjelder selv om det står 14 dager på andre av våre websider og på standard angreskjema.

Du kan følge sendinger fra Cotton Child via Postens eller PostNords sporingsfunksjon og hos oss på cottonchild.no. Etter innlogging hos oss, trykker du på "Se alle ordre...", deretter "Vise innholdet i ordren" og så "Spor pakken". Du kan oppgi sendingsnummeret på post i butikk så snart du ser at pakken har ankommet. Posten og PostNord sender også SMS, epost eller hentemelding. (Små pakker har ikke sporing).

Er du medlem i kundeklubben (fordelsprogrammet), kan du gi bort gavekort. Se menyen under "Hjemme" øverst på siden. Vi kan også sende en pakke med varer direkte til annen mottaker. Du trykker da på "Registrere navn og adresse til mottaker" i skjermbildet der du ser og bekrefter ordren.

Pakker sendt til en annen adresse, kan du også følge og spore ved innlogging på ditt kundenummer.

Velkommen til en inspirerende julehandel hos cottonchild.no.

****




(Oppdatert 04.01.2022. Opprinnelig skrevet 22.11.2021)

 

Del lenke til denne artikkelen med ditt nettverk

Knappene åpner et vindu der du kan se hva du deler, og du kan legge til egen tekst om du ønsker det.