AKTUELT: Hva skal T-skjorta koste?

I et innlegg i Dagsavisen 16. juli 2013 spør Øyvind Aadland i Strømmestiftelsen: "Hva skal T-skjorta di koste?" Han skriver: "Det blir ganske håpløst å arbeide isolert på grasrota med å bekjempe fattigdom, hvis ikke også andre avgjørende strukturer innenfor industri og næringsliv, i politikk nasjonalt og internasjonalt, går sammen om en ny agenda for en endret politikk og global økonomi som på alvor tar hensyn til de millioner som fortsatt lever i bunnløs fattigdom."

Aadland fortsetter: "For noe må gjøres. Men etter det som skjedde i Bangladesh er det god grunn til å spørre seg om virkeligheten dessverre er slik at jakten på profitt er så overordnet at selv menneskeliv blir uvesentlige i higen etter mer penger."

Se hele innlegget i Dagsavisen: Hva skal T-skjorta di koste?Skrevet 16.07.2013, oppdatert 16.07.2013.

Cotton Child har i 20 år levert trygge, komfortable klær og hjemmetekstiler av sertifisert økologisk bomull ved hjelp av innovative metoder og informasjon for mennesker som legger vekt på helse-, miljø-, klimaspørsmål i det daglige livet og som vil unngå urettferdig handelspraksis i alle produksjonsledd. Se forsiden. Les mer om Cotton Child.

 

Del lenke til denne artikkelen med ditt nettverk

Knappene åpner et vindu der du kan se hva du deler, og du kan legge til egen tekst om du ønsker det.