REFERANSE: For sokker

I juni 2010 mottok vi denne eposten med overskriften "Referanse" fra en kunde:

Etter å i lengere tid ha slitt med kontakteksem på beina ser det ut for at jeg omsider har funnet en løsning som fungerer. Jeg har forsøkt alt fra kremer/salver til div. alternative sokker... men uten tilfredstillende resultat. Etter at jeg nå har brukt deres naturhvite bomullssokker i ca. 1 uke er utslettet redusert og kløen helt borte. Disse produktene burde etter min mening vært apotek-varer slik at alle som sliter med eksem kunne blitt oppmerksomme på at et slikt alternativ finnes.

MVH. Peder Blåmoli 8226 Straumen.
(Forfatter av boken "Sjelens stemme")

****

Den 4.11 spurte vi kunden på nytt om det var ok med publisering:

Jeg viser til eposten du sendte i juni om sokker fra Cotton Child. Vi har nettopp lagt ut teksten som en artikkel på høyre siden av www.cottonchild.no. Vennligst gi oss snarlig beskjed dersom du allikevel ikke ønsker å framstå her. Gi gjerne også ytterligere tilbakemelding om din erfaring med sokkene.

****

Han svarte:

Hei Cotton Child.

Det er helt OK. Som sagt har kontakteksem på beina vært et problem for meg i flere år. Det meste av kostbare salver, div. "kurer" og fottøy var prøvd med dårlig resultat. At jeg da blir begeistret når deres sokker viste seg å være løsningen på mine eksemproblemer er vel ikke noe rart? Dro av meg sokkene nå nettopp for å se om jeg finner noen merker eller arr av eksemen. Resultat: Kan så vidt se antydning av arr, men vanskelig å se. Hva plager angår så er de borte for lenge siden. Anbefales!

Vh. Peder Blåmoli.




(Oppdatert 06.01.2011. Opprinnelig skrevet 04.11.2010)

 

Del lenke til denne artikkelen med ditt nettverk

Knappene åpner et vindu der du kan se hva du deler, og du kan legge til egen tekst om du ønsker det.