FØR JUL: Frister og sporing

Fristen for bestilling hos Cotton Child med levering før jul er onsdag 16. desember. For små ordre (med porto kr 55) er fristen 18.12. Disse fristene følger Brings/ Postens informasjon om sikker levering før jul.

Vi har utvidet angre- og byttefrist fram til mandag 4. januar for eventuelt bytte av julegaver. Denne bytte- og angreretten gjelder selv om det står 14 dager på andre av våre websider og på standard angreskjema.

Du kan følge sendinger fra Cotton Child via Postens sporingsfunksjon og hos oss på cottonchild.no. Etter innlogging hos oss, trykker du på "Se alle ordre...", deretter "Vise innholdet i ordren" og så "Spor pakken". Du kan oppgi sendingsnummeret på postkontoret / post i butikk så snart du ser at pakken har ankommet. Posten sender også sms, epost eller hentemelding. (Små pakker har ikke sporing).

Er du medlem i kundeklubben (fordelsprogrammet), kan du gi gavekort. Se menyen under "Hjemme" øverst på siden. Vi kan også sende en pakke med varer direkte til annen mottaker. Du trykker da på "Registrere navn og adresse til mottaker" i skjermbildet der du ser og bekrefter ordren.

Pakker sendt til en annen adresse, kan du også følge og spore ved innlogging på ditt kundenummer.

Velkommen til en sunn og miljøvennlig julehandel hos cottonchild.no.

****Skrevet 23.11.2020, oppdatert 23.11.2020.

Cotton Child har i 20 år levert trygge, komfortable klær og hjemmetekstiler av sertifisert økologisk bomull ved hjelp av innovative metoder og informasjon for mennesker som legger vekt på helse-, miljø-, klimaspørsmål i det daglige livet og som vil unngå urettferdig handelspraksis i alle produksjonsledd. Se forsiden. Les mer om Cotton Child.

 

Del lenke til denne artikkelen med ditt nettverk

Knappene åpner et vindu der du kan se hva du deler, og du kan legge til egen tekst om du ønsker det.