JULEN: Frister og sporing

Når du bestiller hos Cotton Child fram til fredag 14. desember, kan du være trygg på at pakken kommer fram til jul. For små ordre (med porto kr 48), er fristen for bestilling 18.12.

I forbindelse med julegaver er angre- og byttefrist utvidet fram til fredag 4. januar. Denne bytteretten gjelder selv om det står 14 dager på andre av våre websider og på standard angreskjema.

Du kan følge sendinger fra Cotton Child via Postens sporingsfunksjon og hos oss på cottonchild.no. Etter innlogging hos oss, trykker du på "Se alle ordre...", deretter "Vise innholdet i ordren" og så "Spor pakken". Du kan oppgi sendingsnummeret på postkontoret / post i butikk så snart du ser at pakken har ankommet. Posten sender også sms, epost eller hentemelding. (Små pakker har ikke sporing).

Er du medlem i kundeklubben (fordelsprogrammet), kan du gi gavekort. Se menyen under "Hjemme" øverst på siden. Vi kan også sende en pakke med varer direkte til mottakeren. Du trykker da på "Registrere navn og adresse til mottaker" i skjermbildet der du ser og bekrefter ordren.

Pakker sendt til en annen adresse, kan du også følge og spore ved innlogging på ditt kundenummer.

Velkommen til en hyggelig, miljøvennlig og bærekraftig julehandel hos cottonchild.no.
(Skrevet 26.11.2018)

 

Del lenke til denne artikkelen med ditt nettverk

Knappene åpner et vindu der du kan se hva du deler, og du kan legge til egen tekst om du ønsker det.